Fair Marketing - logo

En hjemmeside skræddersyet til at skaffe kunder

Vi udvikler kreative og tekniske hjemmesider med fokus på at forvandle dine besøgende til betalende kunder.

Hjemmeside bygget i WordPress

Ingen binding & skjulte gebyrer

Mobil- og tabletvenlig

Optimeret til Google (SEO)

Uddannet og erfarent personale

Unik & skræddersyet hjemmeside

Håndtryk ikon

1. Opstart

Ved telefon eller fysisk møde sætter vi os ind i dine ønsker, krav og ikke mindst mål med den nye hjemmeside.

Kreativt ikon

2. Layout

Vi udarbejder et layout som er skræddersyet til at opnå dine mål og konvertere besøgende til kunder

Tandhjul

3. Opsætning

Vi opsætter din nye hjemmeside og sikre os at den fremstår professionel på både mobil, tablet og computer

Raketfart - marketing

4. Lancering

Efter din godkendelse af vores arbejde, ligger vi siden live og sørger for at den er sikret imod hackerangreb

Ikke "bare" en hjemmeside

Når du indgår et samarbejde med hjælptilweb.dk, får du en digital partner som interesserer sig for din forretning og helt oprigtigt ønsker at du får success.

Du får en partner som sætter sig grundigt ind i din forretning for at forstå din målgruppe og dens adfærd, i jagten på at ramme den mest bruger- og konverteringsvenlige løsning.

Med andre ord, der er tanke bag handling.

Sarah Fourian - anmeldelse

Sarah Fourian
LinkedIn Specialist hos fourian

Jeg har kendt én af founderne, Kevin Nørgaard, i en lang årerække og har altid, kunne henvise de kunder der ikke passede hos mig, til Fair Marketing som har kunne hjælpe dem og deres virksomheder upåklageligt på deres rejse. Stor anbefaling til FM.

Naeem anmelder

Naeem Mushtaq
Ejer af Trafikbasen.dk

Jeg gør brug af fair marktingbureau til min virksomhed, det er jeg enorm glad for, da annoncering via af dem har skaffet mig flere tilmeldinger til min køreskole. Det positiv var det lykkes dem på første huk og tilmeldinger begyndt at rulle ind. De gutter har virkelige styr på hvad de laver. For et mindre fair beløb er det et rigtige godt produkt jeg har fået, det kan jeg tak dem for. . Jeg kan helt klart anbefale og bruge dem. Velfortjent 5/5 Stjerner.

Michael

Michael Bækhøj Thomsen
CEO & founder hos CeaLab

Mathias fra Fair Marketing har været mere en bare en samarbejdspartner. Han har været dygtig til at gå ind i vores forretning for at finde muligheder og finde ud af hvordan vi kan optimere vores online aktivitet. Jeg kan klart anbefale Fair Marketing!

Mød din hjemmeside-nørd

– Skrevet af Mathias (vores Facebook-nørd)

Kevin er den ene af 3 partnere i Fair Marketing, og er uddannet webudvikler. Han er lidt en 2 i 1’er. Ofte er webudviklere dygtige til programmering/kodning, men Kevin har, modsat de fleste, også en skarp æstetisk sans. Det betyder at I som kunde hos os, får kompetencerne fra 2 erhverv samlet i én og samme profil. Kevin har været selvstændig webudvikler i 7+ år, og har lavet projekter for bl.a. Ilse Jacobsen, Showbizz Danmark, ArtNordic og Lagersalg.com. Han er tusset og ser farlig ud, men skinnet bedrager. I virkeligheden er han et roligt, ærligt og sympatisk menneske helt ud til fingerspidserne. Mundtøjet holder samtalerne i gang, så vær ikke nervøs for at samtalen går I stå. I Fair Marketing kalder vi ham relationsdanneren.