Fair Marketing - logo

Facebook ads der genererer salg/leads

Har du høje ambitioner for din virksomhed?
Dine konkurrenter er med høj sandsynlighed på Meta (Facebook og Instagram). Det samme er dine kunder. Med den rette tilgang kan du tiltrække flere kunder og skalere din forretning.

meta ikon

2.195 kr/md.

Ingen binding

Opstartpris = 3.995 kr.

Håndtryk ikon

1. Indledning

Vi sætter os ind i din virksomhed, så vi forstår hvor I er og hvor I gerne vil hen. Det skaber et stærkt fundament for den videre proces ifm. markedsføringen.

Kreativt ikon

2. Opsætning

Når vi har modtaget al relevant information fra dig, herunder billeder/video og do’s/dont’s ift. tekstmateriale mm., påbegynder vi opsætningen af annoncer. 

Tandhjul

3. Tilretning

Vi gennemgår din feedback ift. det udarbejdede materiale, så du er tilfreds med det signal der udsendes ifm. markedsføringen på Facebook/Instagram

Raketfart - marketing

4. Lancering

Så snart du kan godkende det udarbejdede materiale, er vi klar til igangsætningen af annonceringen. Vi offentliggør herefter annoncerne.

3 mio.
kr. brugt på annoncer
3 mio.
kr. i omsætning
6.4
gange pengene retur
4.8
stjerner på Trustpilot
Frederik i figur

"Vores forretning er kun profitabel hvis vi skaber resultater for dig"

I modsætning til de traditionelle marketing-bureauer, har vi hverken binding- eller opsigelsesperiode. Det skyldes, at vi tror så meget på egne evner, at vi ikke ser et behov for at binde dig op.

Hvis vi mod forventning ikke skaber de ønskede resultater, har du lov til at opsige samarbejdet med det samme.

Ikke et match

Et match

Naeem anmelder

Naeem Mushtaq
Ejer af Trafikbasen.dk

Jeg gør brug af fair marktingbureau til min virksomhed, det er jeg enorm glad for, da annoncering via af dem har skaffet mig flere tilmeldinger til min køreskole. Det positiv var det lykkes dem på første huk og tilmeldinger begyndt at rulle ind. De gutter har virkelige styr på hvad de laver. For et mindre fair beløb er det et rigtige godt produkt jeg har fået, det kan jeg tak dem for. . Jeg kan helt klart anbefale og bruge dem. Velfortjent 5/5 Stjerner.

Sarah Fourian - anmeldelse

Sarah Fourian
LinkedIn Specialist hos fourian

Jeg har kendt én af founderne, Kevin Nørgaard, i en lang årerække og har altid, kunne henvise de kunder der ikke passede hos mig, til Fair Marketing som har kunne hjælpe dem og deres virksomheder upåklageligt på deres rejse. Stor anbefaling til FM.

Michael

Michael Bækhøj Thomsen
CEO & founder hos CeaLab

Mathias fra Fair Marketing har været mere en bare en samarbejdspartner. Han har været dygtig til at gå ind i vores forretning for at finde muligheder og finde ud af hvordan vi kan optimere vores online aktivitet. Jeg kan klart anbefale Fair Marketing!

Er du ambitiøs?

Hos Fair Marketing får du en samarbejdspartner, som brænder for at hjælpe det danske erhvervsliv til vækst. Din succes er vores succes. Identificerer du dig som et godt match? Så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Facebook ads, kort og godt.

Betalt annoncering med Facebook er et af de mest effektive værktøjer til at nå ud til et bredt publikum. Med Facebooks avancerede annonceringsværktøjer kan du målrette annoncer mod bestemte brugere baseret på kriterier som alder, geografi, interesser og demografi. Dette gør det enkelt for dig at skabe budskaber, der er skræddersyede til din målgruppe. Med betalt annoncering på Facebook kan du nå et større publikum, øge kendskabet til dit brand samt øge trafikken til din hjemmeside eller webshop. Du kan også målrette annoncer til bestemte brugere baseret på deres tidligere interaktioner med dit brand, hvilket hjælper dig med at maksimere effektiviteten af dine kampagner.

Hvorfor vælge et Facebook Ads bureau?

Du bør vælge et professionelt bureau fordi, at Facebook-bureauer er specialiserede i at hjælpe virksomheder og organisationer med at få mest muligt ud af deres investering i Facebook-annonceringen. De kan hjælpe virksomheder med at øge deres markedsføringsbudget, udvikle strategier, udnytte de nyeste Facebook-funktioner, skabe kreative kampagner og analysere resultaterne af deres markedsføring. Fordi disse bureauer har særlig viden og erfaring med Facebook-marketing, kan de hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres investering og hjælpe med at sikre, at deres markedsføring er effektiv og profitabel.

FAQ

Hos Fair Marketing vil du hver måned modtage en rapport, hvor du kan danne dig et overblik over hvordan det går på de forskellige kanaler for din virksomhed. 

Derudover har du hver måned mulighed for at booke et kald med os, hvor vi vil besvare dine spørgsmål og evaluere månedens resultater.

Ja, vi arbejder også med små virksomheder hos Fair Marketing. Uanset om du ser dig selv som en lille eller stor virksomhed er du altid velkommen hos os. Vores priser starter fra  DKK 1.495, hvilket gør at alle virksomheder kan være med.

Vi har ingen bindinger på vores ydelser hos Fair Marketing. Vi tror så meget på vores egne evner, at vi ikke finder det nødvendigt. Derudover er et godt gensidigt samarbejde noget vi vægter højt, så hvis kunden ikke har interesse i vores ydelse, skal de ikke tvinges til det. 

Hvis du gerne vil i gang kan du booke et uforpligtende kald med os, hvor du har mulighed for, at stille de spørgsmål du sidder og brænder inde med. 

Derudover kan du prøve vores prisberegner, og se hvad det koster at få dækket dine ønsker. 

Partnere
Ydelser

© 2022 FairMarketing | Alle rettigheder forbeholdes