Google Ads

Skal din virksomhed være mere synlig på Google? Hos Fair Marketing hjælper vi virksomheder med at ramme potentielle kunder gennem målrettet og datadrevet annoncering på Google.

2.195 kr/md.

Ingen binding

Opstartpris = 3.995 kr.

1. Indledning

Før aftalen indgås forventningsafstemmer vi, og finder ud af om vi er det rette match for hinanden.

2. Oprettelse

Alle relevante kontoer til Google Ads oprettes. Vi sørger altid for, at du har 100 % ejerandel over alle kontoer. 

3. Eksekvering

Relevante søgeord planlægges og kampagnerne opsættes til at drive kvalitetstrafik ind på Jeres hjemmeside.

4. Optimering

Ud fra data på Google Ads optimeres kampagnerne løbende, så du får mest mulig for dine annoncekroner.

3 mio.
kr. brugt på annoncer
3 mio.
kr. i omsætning
6.4
gange pengene retur
4.8
stjerner på Trustpilot

"Vores forretning er kun profitabel hvis vi skaber resultater for dig"

I modsætning til de traditionelle marketing-bureauer, har vi hverken binding- eller opsigelsesperiode. Det skyldes, at vi tror så meget på egne evner, at vi ikke ser et behov for at binde dig op.

Hvis vi mod forventning ikke skaber de ønskede resultater, har du lov til at opsige samarbejdet med det samme.

Ikke et match

Et match

Naeem Mushtaq
Ejer af Trafikbasen.dk

Jeg gør brug af fair marktingbureau til min virksomhed, det er jeg enorm glad for, da annoncering via af dem har skaffet mig flere tilmeldinger til min køreskole. Det positiv var det lykkes dem på første huk og tilmeldinger begyndt at rulle ind. De gutter har virkelige styr på hvad de laver. For et mindre fair beløb er det et rigtige godt produkt jeg har fået, det kan jeg tak dem for. . Jeg kan helt klart anbefale og bruge dem. Velfortjent 5/5 Stjerner.

Sarah Fourian
LinkedIn Specialist hos fourian

Jeg har kendt én af founderne, Kevin Nørgaard, i en lang årerække og har altid, kunne henvise de kunder der ikke passede hos mig, til Fair Marketing som har kunne hjælpe dem og deres virksomheder upåklageligt på deres rejse. Stor anbefaling til FM.

Michael Bækhøj Thomsen
CEO & founder hos CeaLab

Mathias fra Fair Marketing har været mere en bare en samarbejdspartner. Han har været dygtig til at gå ind i vores forretning for at finde muligheder og finde ud af hvordan vi kan optimere vores online aktivitet. Jeg kan klart anbefale Fair Marketing!

Er du ambitiøs?

Når du indgår et samarbejde med Fair Marketing, får du en digital partner som interesserer sig for din forretning og helt oprigtigt ønsker at du får success.

Forskellige former for Google Ads

1. Søgemarkedsføring: Dette er den mest almindelige form for Google Ads-annoncering. Dette involverer at annoncere for dine produkter eller services, når brugere søger efter et bestemt søgeord på Google. Disse annoncer vises øverst og til højre på søgeresultaterne.

2. Displayannoncering: Displayannonceringer er annoncer, der vises på websites, der er tilknyttet Google Display Network. Disse annoncer kan være tekst, billeder, videoer eller interaktive elementer og er designet til at tiltrække opmærksomhed fra brugerne.

3. Shopping-annoncering: Shopping-annonceringer er annoncer, der vises, når brugere søger efter et bestemt produkt eller service på Google. Disse annoncer vises øverst og til højre på søgeresultaterne og viser et produktbillede, titel, pris og butik.

4. Videoannoncering: Videoannonceringer er annoncer, der vises på YouTube og andre websites, der tilhører Google Display Network. Disse annoncer kan være både TrueView-annoncer, der kun vises, når brugeren vælger at se dem, eller skippbare annoncer, der bliver vist, men som brugeren har mulighed for at springe over.

5. App-annoncering: App-annonceringer er annoncer, der vises i mobilapps, der tilhører Google Play Store og Apple App Store. Disse annoncer er designet til at tiltrække opmærksomhed fra brugerne og få dem til at downloade og bruge en bestemt app.

Hvorfor vælge et Google Ads bureau?

Google Ads er et komplekst system og kræver en dybdegående forståelse af de forskellige værktøjer, teknikker og best practices for at opnå de bedste resultater. Et professionelt Google Ads bureau har det nødvendige ekspertise og erfaring til at levere en højere ROI end hvis du forsøger at styre det selv. De kan også hjælpe med at optimere dine kampagner for at maksimere resultaterne. Et godt bureau vil også arbejde med dig for at forstå dine forretningsmål og hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov.

Annoncespend/Budgivning

Google Ads-budgivning afhænger af mange forskellige faktorer, herunder det geografiske område, hvor annoncerne skal vises, den målgruppe, som annoncerne skal nå, og kvaliteten af de annoncer, der skal vises. Derfor er det svært at give et nøjagtigt bud på en Google Ads-kampagne. Som et groft skøn kan man forvente at betale omkring 1-3 kr. per klik på annoncerne. Dette er dog kun et overslag og kan ændre sig afhængigt af de specifikke kampagneindstillinger.

FAQ

Hos Fair Marketing vil du hver måned modtage en rapport, hvor du kan danne dig et overblik over hvordan det går på de forskellige kanaler for din virksomhed. 

Derudover har du hver måned mulighed for at booke et kald med os, hvor vi vil besvare dine spørgsmål og evaluere månedens resultater.

Ja, vi arbejder også med små virksomheder hos Fair Marketing. Uanset om du ser dig selv som en lille eller stor virksomhed er du altid velkommen hos os. Vores priser starter fra  DKK 1.495, hvilket gør at alle virksomheder kan være med.

Vi har ingen bindinger på vores ydelser hos Fair Marketing. Vi tror så meget på vores egne evner, at vi ikke finder det nødvendigt. Derudover er et godt gensidigt samarbejde noget vi vægter højt, så hvis kunden ikke har interesse i vores ydelse, skal de ikke tvinges til det. 

Hvis du gerne vil i gang kan du booke et uforpligtende kald med os, hvor du har mulighed for, at stille de spørgsmål du sidder og brænder inde med. 

Derudover kan du prøve vores prisberegner, og se hvad det koster at få dækket dine ønsker. 

Partnere
Ydelser

© 2022 FairMarketing | Alle rettigheder forbeholdes