Frederik Vittrup

CEO & Partner 

Jonas Grotrian

Marketingspecialist

Kevin Nørgaard

Web & Partner 

Er det dig?

Send uopfordret ansøgning

Om os

Fair Marketing binder sløjfe på Performance Marketing og Webudvikling, men med kompetencerne og specialisterne, som kan skabe resultater indenfor PR, branding og kommunikation.

Vi er drevet af at være et bureau, som sætter relationerne og ærligheden i førersædet. Vi er skabt på at anerkende, at transparens ikke har været det, der har stået i centrum for branchen.

Det ønskede vi naturligvis at gøre op med, hvorfor Frederik og Kevin har valgt at skabe powerhouset, Fair Marketing.

Her skærer vi alt det unødvendige fra, alle flosklerne, bindingerne og det uigennemsigtige. Det gør vi, for at vi med vores kunder kan fokuserer på at skabe forandringer sammen. Vi er et hus, som føler sig sikre på egne kompetencer, og derfor ikke var nervøse for at fjerne alle former for binding.

Vi er derfor stolte af, at de kunder vi har, af helt egen og fri vilje, er kunder hos os, fordi vores evner holder på dem.

Kevin er ansvarlig for vores webafdeling, hvor han alle sine vågne timer har hånd i hanke med at designe, udvikle og levere vores hjemmebryggede og kvalitetsstemplede hjemmesider og webshops til vores kunder.

Frederik er vores Performance ansvarlige, og er ham som har hånden på kogepladen i forbindelse med din Facebook, Instagram og Google annoncering. Frederik har en unik evne til at holde hovedet koldt og fokuseret. Dernæst har han finesse for tal, hvorfor netop performance er ideelt til ham.

Som en del af Frederiks afdeling har vi Jonas på vores hold, som ligesom Frederik, har både finesse og forståelse for tal og data. Jonas er logisk, hurtig og et af de mest arbejdsomme og ordentlige mennesker vi kender.

Sammen er vi kernen af Fair Marketing, og dem som du som vores kunde, vil arbejde tæt sammen med.

Kom i kontakt eller anmod om en gratis analyse

Vi er klar til at tale med dig, hvad end du har spørgsmål eller godt bare vil i gang. Du kan kontakte os på telefon eller via e-mail. Derudover er du også altid velkommen til at sende os en besked eller anmode om en gratis analyse.